Velkommen til bloggen Lær mere om kød Artikler Guides Opskrifter Videoer Tanker & nyheder Artikler alle artikler Indlæg Andet Indlæg Andet Wagyu Læs mere Indlæg Andet Indlæg Andet Temperaturer og stegetider Læs mere Indlæg Andet Græsfodret kødkvæg Læs mere Indlæg Andet Iberico Puro by Steak-out Læs mere Indlæg Andet Sous Vide og kød fra Steak-out Læs mere Indlæg Andet Hvorfor sælger I ikke mere dansk kød? Læs mere Alle artikler Essentielle tips Guides til kød Alt oksekødBall tipBrisketChuck FlapCote de BoeufCulotteEntrecoteFilletFlank SteakFlap MeatFlat ironHakketHeat n´Eat by Steak-outIbericoKyllingNyretapperOksecuvetteOksemørbradPattegrisribeyeRibsSashiSkirt SteaksT-bone steakTeres majorTomahawk SteakTournedos lige til og lækkert Vores Opskrifter alle opskrifter Opskrift Brisket Opskrift Brisket Sous Vide af Brisket Læs mere Opskrift Brisket Opskrift Brisket Full Packer Brisket Læs mere Alle opskrifter kom med i køkkenet Vores videoer Indlæg Andet Indlæg Andet Amerikansk kød – det er da fyldt med hormoner… Læs mere Indlæg Andet Indlæg Andet Jagten på den sprøde svær Læs mere Mere end 700 anmeldelser Trustpilot Trustpilot Følg os på Instagram Instagram Følg os på Facebook Facebook