STEAK-OUT
VIL VÆRE DIN
FORETRUKNE

FORHANDLER AF KØD ONLINE

GOURMETKØD TIL ENGROSPRIS


SÅDAN FUNGERER DET

Du kan shoppe gourmetkød på Steak-out.dk, hvor og hvornår det passer dig. Du kan få leveret 4 gange ugentligt: tirsdage, onsdage, torsdage og fredage. Du kan altid se de næstkommende, åbne leveringer ved kassen. Vælg den der passer dig bedst.

Vi pakker det kød du ønsker i kølekasser sammen med is, så det holder sig køligt under hele transporten.

Xpressen.dk leverer kødet til din hoveddør i tidsrummet 8-18.

Du kan også hente din bestilling på vores lager i Brøndby og dermed spare fragten. Vi holder til hos JH Transport på Solmarksvej 2, hvor vi har åbent for udleveringer alle hverdage fra 9-17 samt lørdage fra 10-13.

MANIFEST

Hvad får man når man tager:
-En udlært SLAGTER, der samtidig er en af Danmarks største kødimportører
-En speditør
-To købmænd
Og de tilfældigvis ALLE er helt tosset med godt kød….

Så får man Steak-out.dk. En familie-drevet virksomhed, der er den private forbrugers adgang til Danmarks STØRSTE udvalg af premium kødvarer. Vi har været gennem adskillige leverandører for at finde det bedste af det bedste. Vi mener nemlig ikke det kun skal være top-restauranter forundt at servere førsteklasses kød.

SÅDAN STARTEDE DET

Det hele startede som en trodsreaktion mod den kvalitet og de høje priser vi som almindelige forbrugere stødte på i landets butikker. Vi vidste at meget af det gode kød allerede fandtes i landet, men aldrig nåede den private forbruger. Det måtte kunne gøres bedre. Vi ønskede at levere den allerbedste kvalitet og til den allerbedste pris. Og det skulle være nemt for forbrugeren- Derfor leverer vi til din hoveddør.

Så skal du prøve Amerikansk & Australsk oksekød i særklasse, det lækreste lammekød eller det saftigste Iberico gris, så er det på Steak-out.dk

Vi er også leveringsdygtige i saucer, dressinger og krydderier

OG SÅ TOG DET FART…

Siden opstarten 28 april 2015 er der leveret mange tusinde kasser luksuskød til de danske, kvalitetsbevidste forbrugere. Vi har haft et fantastisk frugtbart samarbejde med en del danske konkurrence grill-hold, lige som vi i 2015, 2017, 2018 & 2019 var medsponsor ved de officielle danske mesterskaber i grill. Vores arbejde er blevet lagt mærke til vidt og bredt og det har resulteret i annoncer i Berlingske tidende og liebhaverboligen. Derudover har vi optrådt i Euromans sommerkonkurrence ligesom vi i efteråret 2016 prydede flere af de københavnske busser. I sensommeren 2017 dukkede vi iøvrigt op på AOK.dk. 

Slutteligt er der kun tilbage at sige: HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

preloader