
Oksesteg i ovn – oksetykkam
Tilberedning af Oksetykkam i ovnen Vil du servere en god, gammeldags oksesteg – også kaldt oksetykkam? Et lækkert stykke kød til simremad, der ikke kun er forbeholdt de kolde vinterdage men smager dejligt hele året. Brun din oksesteg i en gryde med smør og drys med salt og peber. Læg herefter stegen i en dyb […]

Oksefilet/striploin i ovn
Tilberedning af hel oksefilet/striploin i ovnen At tilberede en oksefilet (kaldes en striploin i vores verden) behøver ikke at kræve meget knofedt. Du kan med fordel tilberede din oksefilet i ovnen for et mørt, lækkert stykke kød – perfekt som en del af hovedretten. Hele tilberedningen varer omkring time og 15 minutter. Start med at […]

Sous Vide af Chuck Flap
Tag Chuck Flap ud af køleskabet og lad det hvile i 30 minutter til en time før tilberedning. Et lille ekstra tip

Sous Vide af Ball Tip
Ekstra tip

Sous vide af Rib Fingers
Er du på udkig efter en unik måde at tilberede Rib fingers på? Herunder finder du en meget nem måde at lave din de perfekte Rib Fingers.

Sous vide af T-Bone
Find krydderi og sauce til kødet

Steak-out Fried Chicken

Sous vide af Teres Major
Teres Major, det fantastisk møre stykke kød. Med denne simple guide vil du tage Teres Major til det næste niveau. Find sauce og krydderi til kødet

Flat Iron på pande/grill
Tips: Brug altid et godt stegetermometer til at sikre den perfekte tilberedning. God fornøjelse med din måltid!

Sous vide af Outside Skirt
Når det kommer til at mestre Outside Skirt, er præcision afgørende. Denne udskæring har en naturlig mørhed, der gør den perfekt til kortere sous vide.

Teres Major på pande/grill
Tilberedning af teras major Teres Major kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Giv den et minut på den ene side, et minut på modsatte side og så lad hvile et minut. Denne proces gentages til ønsket kernetemperatur. 55-58 grader for medium.

Sous vide af flap meat
Flap Meat, en udskæring så mør og fyldt med smag, at den nærmest smelter i munden. Også kendt som bavette, er dette kød et must-try for alle, der elsker den rige smag af okse.

Hakkebøf på grill
Tilberedning af hakkebøffer / burgerbøffer på grillen Hakkebøfferne pensles med neutral olie og gives rigeligt med salt/peber/ønsket rub, inden de grilles. Stegetid afhænger af ufatteligt meget: såsom hakkebøffernes tykkelse og varmen på din grill. Kom hakkebøfferne på en rygende varm grill. Vend dem regelmæssigt. Bøfferne er medium stegt når der kommer rød kødsaft op til […]

Oksemørbrad på grill
Tilberedning af oksemørbrad på grillen En mør og lækker oksemørbrad kræver minimal forberedelse: Gnid kødet i dine foretrukne urter og krydderier og brun det i et par minutter ved høj direkte varme. Lad herefter oksemørbraden stege ved indirekte varme på grillen. Vend kødet regelmæssigt. Hold øje med kernetemperaturen for den rette tilberedelse. For et rosa/rødt […]

Sous vide af Iberico Presa
Når det kommer til Iberico Presa, er vi i gourmetland. Denne særlige udskæring fra agernfodrede sortfodsgrise fra Spanien er marmoreret, mør og simpelthen ekstravagant i smag. Med sous vide teknikken får du hver eneste gang et perfekt tilberedt stykke kød, der vil imponere enhver gæst ved middagsbordet.

Sous Vide af Cote De Boeuf
Her er en Guide til at tilberede en Côte de Boeuf, der kombinerer Sous Vide med slutbruning på grill eller pande. Dette kødstykke er særligt velsmagende og fedtmarmoreret, og metoden sikrer en jævn og præcis tilberedning. Efter bruning, skal kødet blot hvilke 5-10 minutter, skær derefter kødet og server, – Nyd din perfekt tilberedte Côte […]

Sous vide af Inside Skirt
Inside Skirt, en skjult skat blandt kødudskæringer. En favorit på mange amerikanske steakhouses, men ikke særlig kendt i Europa. Selvom den er naturligt mør, kan en omhyggelig tilberedning med Sous Vide forbedre smagen og teksturen markant.

Oksecuvette på pande/grill
Tilberedning: Cuvetten er et fantastisk stykke kød med masser af smag saft og kraft. Du får mørt kød og mulighed for den lækre crispy fedtkant mange mennesker forbinder med en lækker oksekødsoplevelse. Vi anbefaler at ridse fedtlaget i tern og brune stegen af på pande/grill. Når krølfedtet har opnået ønsket udseende krydres & steges cuvetten […]

Ribeye på grillen
Med denne simple opskrift vil du helt sikkert imponere dine smagssanser eller dine gæster. Så tænd grillen, følg trinene og lad den møre og saftige ribeye komme til sin ret. God fornøjelse og velbekomme!

Tournedos på grill
Tilberedning af oksetournedos på grillen Steg dine tournedos af okse på en varm kulgrill eller gasgrill, der skal være omkring 225-250 grader. Lad bøfferne stege på hver sin side i intervaller af et minut indtil kernetemperaturen er 54-57 grader for medium. Husk godt med salt og peber eller lækkert svøb af kvalitetsbacon. Stegetiden afhænger af […]