11. juli 2024

OKSEMØRBRAD på grill

Tilberedning af oksemørbrad på grillen

En mør og lækker oksemørbrad kræver minimal forberedelse: Gnid kødet i dine foretrukne urter og krydderier og brun det i et par minutter ved høj direkte varme. Lad herefter oksemørbraden stege ved indirekte varme på grillen. Vend kødet regelmæssigt.

Hold øje med kernetemperaturen for den rette tilberedelse. For et rosa/rødt stykke kød skal kernetemperaturen være 50-53°C, for medium 54-57°C, 58-62°C for medium well til gennemstegt.

Fremgangsmetode

  1. Gnid oksemørbraden med dine foretrukne urter og krydderier.
  2. Brun oksemørbraden i et par minutter på alle sider ved direkte varme.
  3. Flyt oksemørbraden til indirekte varme på grillen, vend kødet regelmæssigt under tilberedningen.
  4. Hold øje med kernetemperaturen for den ønskede tilberedning

Oksekød direkte til døren?

Find dit grilltilbehør

preloader