
Sous vide af Teres Major
Teres Major, det fantastisk møre stykke kød. Med denne simple guide vil du tage Teres Major til det næste niveau.
Fremgangsmåde til sous vide af Teres Major
- Indstil din sous vide til 55 grader Celsius og tilbered i 2-3 timer.
- Efter 2-3 timer Brun kødet af i 1-2 minutter på hver side. Er vejret godt, brug grillen ellers kan en stegepande også gøre det!
- Efter bruning og eventuel røgning, lad din Teres Major steak hvile i et par minutter, inden den skæres ud.
oksekød direkte til døren?
-
Teres Major mbs 5+. Mollendo Wagyu
400,00 kr. pr. kg -
Teres major. Greater Omaha Packing
280,00 kr. pr. kg
Find sauce og krydderi til kødet
-
Rødvinssauce. Steak Out Private Label. 500 g
74,95 kr. -
Glace m/krydderurter. Steak Out Private Label. 500 g
84,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 450 ml
39,95 kr. -
Bearnaise, Øko. Sauce Umami. 180 g
54,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 230 ml
25,95 kr. -
Johnny’s Yellow Mustard American Style. 190 g
26,95 kr. -
Eriks Pebersauce. 230 ml
25,95 kr. -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Eriks Trøffel Bearnaise. 170 ml
25,95 kr.