TOURNEDOS på grill
Tilberedning af oksetournedos på grillen
Steg dine tournedos af okse på en varm kulgrill eller gasgrill, der skal være omkring 225-250 grader. Lad bøfferne stege på hver sin side i intervaller af et minut indtil kernetemperaturen er 54-57 grader for medium. Husk godt med salt og peber eller lækkert svøb af kvalitetsbacon. Stegetiden afhænger af bøffernes tykkelse. Som udgangspunkt skal tournedos af okse med en tykkelse på omkring 4 centimeter have ca. 10 minutter på grillen for at blive medium stegt. Du får dog det bedste resultat ved at gå efter kernetemperaturen.
Fremgangsmetode
- Kom salt og peber på eller svøb dem i bacon.
- Læg tournedos på den varme grill.
- Steg bøfferne i intervaller af 1 minut på hver side.
- Fortsæt indtil kernetemperaturen når 54-57°C for medium stegt.
Ekstra tip
- Brug en tykkere udskæring, da den er nemmere at tilberede end en tynd..
Oksekød direkte til døren?
Find sauce til bøfferne
-
Eriks Bearnaise. 230 ml
25,95 kr. -
Eriks Pebersauce. 230 ml
25,95 kr. -
Eriks Trøffel Bearnaise. 170 ml
25,95 kr. -
Eriks Chili Bearnaise. 450 ml
39,95 kr. -
Eriks Chili Bearnaise. 230 ml
25,95 kr.