11. juli 2024

TOURNEDOS på grill

Tilberedning af oksetournedos på grillen

Steg dine tournedos af okse på en varm kulgrill eller gasgrill, der skal være omkring 225-250 grader. Lad bøfferne stege på hver sin side i intervaller af et minut indtil kernetemperaturen er 54-57 grader for medium. Husk godt med salt og peber eller lækkert svøb af kvalitetsbacon. Stegetiden afhænger af bøffernes tykkelse. Som udgangspunkt skal tournedos af okse med en tykkelse på omkring 4 centimeter have ca. 10 minutter på grillen for at blive medium stegt. Du får dog det bedste resultat ved at gå efter kernetemperaturen.

Fremgangsmetode

  1. Kom salt og peber på eller svøb dem i bacon.
  2. Læg tournedos på den varme grill.
  3. Steg bøfferne i intervaller af 1 minut på hver side.
  4. Fortsæt indtil kernetemperaturen når 54-57°C for medium stegt.

Ekstra tip

  • Brug en tykkere udskæring, da den er nemmere at tilberede end en tynd..

Oksekød direkte til døren?

Find sauce til bøfferne

preloader