
Sous vide af Iberico Presa
Når det kommer til Iberico Presa, er vi i gourmetland. Denne særlige udskæring fra agernfodrede sortfodsgrise fra Spanien er marmoreret, mør og simpelthen ekstravagant i smag. Med sous vide teknikken får du hver eneste gang et perfekt tilberedt stykke kød, der vil imponere enhver gæst ved middagsbordet.
Fremngangsmåde
- På med salt og sort peber. Læg det i en vakuumposer.
- Forvarm din sous vide til 56°C. Læg den forberedte pose i vandbadet og lad det sous vide i 3 timer.
- Forvarm grillen eller en meget varm pande. Tag kødet ud af posen og tør det let. Grill eller brun det i kort tid for at opnå en lækker stegeskorpe.
- Skær kødet i skiver og server straks.
sortfodsgris til døren?
-
Pluma. Iberico
350,00 kr. pr. kg -
Secreto. Iberico
220,00 kr. pr. kg -
Presa. Iberico
250,00 kr. pr. kg -
El Conchel Tocifritos. Flæskesvær. 150 Gram.
39,95 kr. -
Rib fingers. Iberico
150,00 kr. pr. kg