26. september 2023

OKSECUVETTE på pande/grill

Tilberedning:

Cuvetten er et fantastisk stykke kød med masser af smag saft og kraft. Du får mørt kød og mulighed for den lækre crispy fedtkant mange mennesker forbinder med en lækker oksekødsoplevelse.

Vi anbefaler at ridse fedtlaget i tern og brune stegen af på pande/grill.

Når krølfedtet har opnået ønsket udseende krydres & steges cuvetten færdig ved 130 grader i ovn/grill indtil ønsket kernetemperatur. 56-58 for medium.

Fremgangsmetode

  1. Rids fedtlaget på cuvetten i et ternet mønster for at sikre jævn bruning og sprødhed.
  2. Brun cuvetten på alle sider, indtil fedtlaget er sprødt og har opnået en gyldenbrun farve.
  3. Steg cuvetten færdig ved denne temperatur indtil den ønskede kernetemperatur er opnået. 56-58 grader
  4. Skær cuvetten på tværs af fibrene for at sikre, at kødet forbliver mørt

oksekød direkte til døren?

preloader