30. august 2023

Sous Vide af ball tip

Sous Vide Fremgangsmåde

  1. Tænd for din sous vide-maskine og indstil temperaturen til 55 grader Celsius.
  2. Skær Ball tip-steaken op i de 3 forskellige muskler.
  3. Læg de 2 små stykker i en enkelt vakuum- eller Ziploc-pose og det større stykke i en anden pose.
  4. Tilsæt en knivspids salt og friskkværnet sort peber til hver pose.
  5. Forsegl poserne og placér dem i sous vide-beholderen.
  6. Tlbered de 2 små stykker i 1 time og det større stykke i 2 timer ved 55 grader.

Efter en hurtig brunering på ca. 1-2 minutter på hver side, skal steaken blot hvilke i et par minutter, før man kan nyde sin perfekt tilberedte Ball tip Steak, fyldt med smag og saftighed, takket være sous vide-tilberedningen og den hurtige brunering på panden eller grillen.

oksekød direkte til døren?

preloader