
Sous Vide af ball tip
Ingredienser
- 1 Ball tip steak
- Salt, & Friskkværnet sort peber
- Olie til stegning (valgfrit)
Sous Vide Fremgangsmåde
- Tænd for din sous vide-maskine og indstil temperaturen til 55 grader Celsius.
- Skær Ball tip-steaken op i de 3 forskellige muskler.
- Læg de 2 små stykker i en enkelt vakuum- eller Ziploc-pose og det større stykke i en anden pose.
- Tilsæt en knivspids salt og friskkværnet sort peber til hver pose.
- Forsegl poserne og placér dem i sous vide-beholderen.
- Tlbered de 2 små stykker i 1 time og det større stykke i 2 timer ved 55 grader.
Efter en hurtig brunering på ca. 1-2 minutter på hver side, skal steaken blot hvilke i et par minutter, før man kan nyde sin perfekt tilberedte Ball tip Steak, fyldt med smag og saftighed, takket være sous vide-tilberedningen og den hurtige brunering på panden eller grillen.