11. juli 2024

HAKKEBØF på grill

Tilberedning af hakkebøffer / burgerbøffer på grillen

Hakkebøfferne pensles med neutral olie og gives rigeligt med salt/peber/ønsket rub, inden de grilles. Stegetid afhænger af ufatteligt meget: såsom hakkebøffernes tykkelse og varmen på din grill. Kom hakkebøfferne på en rygende varm grill. Vend dem regelmæssigt. Bøfferne er medium stegt når der kommer rød kødsaft op til overfladen. Skal bøfferne være gennemstegt venter du til der kommer klar saft op til overfladen. Brug dette som indikator for din foretrukne tilberedelse.

Fremgangsmetode

  1. Kom rigeligt med salt/peber/krydderi på bøfferne
  2. Læg hakkebøfferne på den varme grill.
  3. Vend dem hyppigt undervejs så de ikke bliver brankede.
  4. Brug stegetermometer for at ramme perfekt kernetemperatur.

Ekstra tip

  • Når du skal grille hakkebøffer eller burgerbøffer, skal grillen være rygendes varm og du skal vente med at vende bøffen første gang til den slipper risten af sig selv, ellers vil du opleve, at bøfferne har en tendens til at falde fra hinanden på grillristen.

Oksekød direkte til døren?

Find krydderi til bøfferne

preloader