HAKKEBØF på grill
Tilberedning af hakkebøffer / burgerbøffer på grillen
Hakkebøfferne pensles med neutral olie og gives rigeligt med salt/peber/ønsket rub, inden de grilles. Stegetid afhænger af ufatteligt meget: såsom hakkebøffernes tykkelse og varmen på din grill. Kom hakkebøfferne på en rygende varm grill. Vend dem regelmæssigt. Bøfferne er medium stegt når der kommer rød kødsaft op til overfladen. Skal bøfferne være gennemstegt venter du til der kommer klar saft op til overfladen. Brug dette som indikator for din foretrukne tilberedelse.
Fremgangsmetode
- Kom rigeligt med salt/peber/krydderi på bøfferne
- Læg hakkebøfferne på den varme grill.
- Vend dem hyppigt undervejs så de ikke bliver brankede.
- Brug stegetermometer for at ramme perfekt kernetemperatur.
Ekstra tip
- Når du skal grille hakkebøffer eller burgerbøffer, skal grillen være rygendes varm og du skal vente med at vende bøffen første gang til den slipper risten af sig selv, ellers vil du opleve, at bøfferne har en tendens til at falde fra hinanden på grillristen.
Oksekød direkte til døren?
-
Hakket oksekød af kødkvæg 16-20%. Sashi. Ca. 1 kg
120,00 kr. -
Hakkekød mbs 3+. 500 gram. Mollendo Wagyu
75,00 kr. -
Steakhouse Burgers. 8×180 gram. Purely Grass Fed by Steak-out
130,00 kr. -
Hakkekød af gris. Duroc grisen fra Ladegaard. 500 gram
75,00 kr. -
Lammehakket. Purely Grass Fed by Steak-out
99,00 kr. pr. kg
Find krydderi til bøfferne
-
Arizona Style – Sukkerfri. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr. -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
199,00 kr. -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Greek Style. Danish BBQ By Boemsen. 140 g
80,00 kr. -
Horny Bacon Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Hot Bastard Rub. Danish BBQ By Boemsen. 180 g
80,00 kr. -
Magic Dust. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr. -
Magic Fries. Danish BBQ By Boemsen. 240 g
80,00 kr. -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.