Steak-out Fried Chicken
Fremgangsmåde for Fried Chicken
- Vend vinger/lår i mel som er tilsat Sweet Chicks rub fra Danish BBQ by Boemsen.
- Vend dem i en beer batter bestående af pilsner, mel, æg og mere Sweet Chicks rub.
- Til sidst vendes de i en panko rasp/mel blanding også tilsat Sweet Chicks rub.
- Så der kun tilbage at dybstege dem.
- Skal de have et frækt pift bør de serveres med hotsauces fra Hostile Hot Sauce.
hotsauces fra Hostile Hot Sauce.
Kylling direkte til døren?
-
Kyllingebryst. Hopballe Mølle
80,00 kr. -
Kyllingelår. Hopballe Mølle
110,00 kr. pr. kg -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Sweet Chicks. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Texas Chicken. Ankerkraut. 230 g
89,00 kr. -
Træpiller. Griller´s Gold Fruitwood Blend. 9 kg
139,00 kr.