
Sous vide af Rib Fingers
Er du på udkig efter en unik måde at tilberede Rib fingers på? Herunder finder du en meget nem måde at lave din de perfekte Rib Fingers.
Fremgangsmåde for sous vide af Rib Fingers
- Indstil din sous vide til 54 grader Celsius.
- Tilbered kødet i 6-8 timer.
- Efter sous vide, Brun dem i 2-3 minutter på hver side for at udvikle en skorpe og forhøje smagen.
svinekød direkte til døren?
-
Rib fingers. Iberico
190,00 kr. pr. Kg.
-
Baby Back Ribs (enkelt side) All American by Steak-out
120,00 kr. pr. Kg. -
Revelsben. Duroc grisen fra Ladegaard
145,00 kr. pr. kg -
Johnny’s Barbeque Buddies. BBQ Sauce Original. 295 g
33,95 kr. -
Short Ribs. Creekstone Farms
200,00 kr. pr. kg -
Short Ribs. Inalca
160,00 kr. pr. kg -
St. Louis cut Ribs Kit. Ca. 5 kg. All American by Steak-out
635,00 kr. -
St. Louis cut Ribs. Hel kasse Ca. 17 kg. All American by Steak-out
1.680,00 kr. -
Smokenhagen Signature Rub. Danish BBQ By Boemsen. 230 g
80,00 kr. -
Butcher paper på rulle. 45cm x 50mtr
99,00 kr.