
Chuck Flap
Tag Chuck Flap ud af køleskabet og lad det hvile i 30 minutter til en time før tilberedning.
Sous Vide fremgangsmåde
- Forvarm sous vide maskine til 55°C.
- Kom Chuck Flap i vakuum- eller Ziploc-pose.
- Tilbered i 3-4 timer ved 55°C (1 time for steaks).
- Husk at brune af på pande eller grill efterfølgende
Et lille ekstra tip
- Vores lille twist med en specialbladet krydderimix sørger for, at dette klassiske kød bliver alt andet end ordinær.
Oksekød direkte til døren?
-
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Flap Meat. Aussie Beef by Steak-out
230,00 kr. pr. Kg. -
Flap Meat. Cabana Las Lilas. Argentina
170,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Family Farms.
180,00 kr. pr. kg
-
Arizona Style – Sukkerfri. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr. -
Baby Back Ribs Kit. Iberico
79,00 kr. pr. Kg. -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
199,00 kr. -
Classic BBQ Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 250 ml
33,00 kr. -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Greek Style. Danish BBQ By Boemsen. 140 g
80,00 kr. -
Horny Bacon Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Hot Bastard Rub. Danish BBQ By Boemsen. 180 g
80,00 kr. -
Mad Cow Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.