
Tomahawk Steak på pande/grill
Tilberedning: Grundet størrelsen på en Tomahawk (typisk over et kg) griber man den ikke an som en normal bøf. Man skal hellere se den som en steg man skærer i skiver efter endt tilberedning. Den kommer absolut bedst til sin ret hvis man bager den i ovn/grill ved lavest mulige indirekte varme. Når så stykket […]

Teres Major på pande/grill
Tilberedning Teres Major kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Giv den et minut på den ene side, et minut på modsatte side og så lad hvile et minut. Denne proces gentages til ønsket kernetemperatur. 55-58 grader for medium.

T-Bone Steak på pande/grill
Tilberedning Vi anbefaler i den grad at gå forsigtigt til værks når man laver en T bone/Porterhouse. For det skal blive RIGTIG godt kræver det at både filet og mørbrad del er ligeligt tilberedt og det er sindssygt svært at ramme, hvis man kører ved for høje temperaturer. Helt ideelt bør man bage stykket ved […]

Oksecuvette på pande/grill
Tilberedning: Cuvetten er et fantastisk stykke kød med masser af smag saft og kraft. Du får mørt kød og mulighed for den lækre crispy fedtkant mange mennesker forbinder med en lækker oksekødsoplevelse. Vi anbefaler at ridse fedtlaget i tern og brune stegen af på pande/grill. Når krølfedtet har opnået ønsket udseende krydres & steges cuvetten […]

Iberico på grill/pande
Iberico-kød er kendt for sin udsøgte smag og marmorering. Når det kommer til at stege eller grille Iberico-kød, er det vigtigt at fremhæve dets naturlige smag og sikre en god skorpe på ydersiden, mens kødet indeni forbliver mørt og saftigt. Her er en grundopskrift for stegning/grillning af Iberico-kød: Ingredienser Tips: Iberico-kød har en rig smag […]

Sous Vide af Iberico Abanico
Abanico er en udskæring der kommer fra spanske, agernfodrede sortfodsgrise. Det er en udskæring der sidder ved grisens ribben. Man behandler Abanico som en steak. Det er meget mørt, marmoreret og smagfuldt! Vi har i mere end fem år importeret og solgt noget af verdens allerbedste svinekød. Sortfodssvin fra Spanien. De repræsenterer en helt ufattelig […]

Flat Iron på pande/grill
Ingredienser Tips: Brug altid et godt stegetermometer til at sikre den perfekte tilberedning. God fornøjelse med din måltid!

Flap Meat på Grill/pande
Tilberedning: Flap Meat behandles lige som flank og kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Flap Meat udskæringen kan være ret stor og bliver højere ind mod midten, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege. Vi anbefaler at stege stykkerne på […]

Flank Steak på Grill/pande
Tilberedning: Da flank steak er et fladt stykke kød er det fremragende at intervalstege. På den måde kan du både få et stykke kød som har en flot stegeskorpe og en ensartet farve hele vejen igennem. Vi anbefaler at stege dem på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut […]

Chuck Flap på grill/pande
Info: Chuck Flap sidder i nakken på oksen og er en utrolig alsidig og ofte flot marmoreret udskæring. Den har en meget dyb oksekødssmag, også for dyb til nogens smag. Den er blandt de mere sjældne udskæringer vi ikke ser særligt ofte. Tilberedning: Chuck Flap er utrolig alsidig udskæring og kan som en af de […]

COTE DE BOEUF i ovn/grill
Grundet størrelsen på en cote de boeuf (typisk over et kg) griber man den ikke an som en normal bøf. Man skal hellere se den som en steg man skærer i skiver efter endt tilberedning. Den kommer absolut bedst til sin ret hvis man bager den i ovn/grill ved lavest mulige indirekte varme. Når så […]

OUTSIDE SKIRT
Outside Skirt kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Outside Skirt udskæringen kan være ret lang, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege. Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et […]

INSIDE SKIRT
Inside Skirt kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Inside Skirt udskæringen kan være ret lang, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege. Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et […]

SHORT RIBS, OKSE på Grill/pande
Info: Short Ribs er en af de helt store klassikere fra det amerikanske BBQ køkken. Det er en udskæring som kræver lang tids tilberedning og masser af kærlighed, men så modtager du også en belønning af de helt store! Det meget rige og fede kød kan trække en ordentlig omgang røg, salt og peber! Tilberedning:Her […]

Rib fingers på grill eller pande
For det bedste resultat med Rib Fingers anbefaler jeg at stykkerne intervalsteges og serveres rosa. Det kan netop lade sig gøre ved intervalstegning. På en varm pande eller grill steges de 30 sekunder på den ene side, herefter 30 sekunder på den anden side, hvorefter stykkerne hviler 30 sekunder. Disse trin gentages indtil ønsket kerne […]

3-2-1 metoden
Info: Når vi taler ribs eller spareribs som de populært kaldes, er der typisk 2 forskellige slags udskæringer. De kan så komme fra helt almindelige grise eller fra specielle racer som Duroc eller Iberico. Tilberedning: Det er ikke helt ligegyldigt hvordan man tilbereder sine ribs. Om det så er baby back ribs eller St. Louis […]

Heat n’ eat tilberedning
Tilberedning: Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand. Ølmarinerede svinekæber: Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs. Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader. Okse cuvette: Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader. Slut […]

Sous Vide af Ball Tip
Ingredienser Efter en hurtig brunering på ca. 1-2 minutter på hver side, skal steaken blot hvilke i et par minutter, før man kan nyde sin perfekt tilberedte Ball tip Steak, fyldt med smag og saftighed, takket være sous vide-tilberedningen og den hurtige brunering på panden eller grillen.

Sous vide af Oksecuvette
Lad os lægge fordommene til side. En cuvette kan være en kulinarisk oplevelse, der rivaliserer de mest anerkendte udskæringer, hvis du ved, hvordan du skal tilberede den. Med sous vide-teknikken kan du forvandle en god cuvette til et mesterværk af saftighed, smag og mørhed. Ingredienser

Sous vide af Flank Steak
Flank Steak har måske fået et dårligt ry i nogle kredse, men lad os ændre på det! Med den rette forberedelse kan denne skæring blive en absolut delikatesse. Vi bruger sous vide-tilberedning til at omdanne en ellers sej udskæring til et mørt og smagfuldt mesterværk. Følg med og opdag, hvordan du kan gøre dit næste […]