Sous Vide af Iberico Abanico
Abanico er en udskæring der kommer fra spanske, agernfodrede sortfodsgrise. Det er en udskæring der sidder ved grisens ribben. Man behandler Abanico som en steak. Det er meget mørt, marmoreret og smagfuldt!
Vi har i mere end fem år importeret og solgt noget af verdens allerbedste svinekød. Sortfodssvin fra Spanien. De repræsenterer en helt ufattelig spisekvalitet og kan på ingen måde sammenlignes med gris som vi kender det.
De færreste er faktisk i stand til at definere det når de smager det første gang. Iberico grisene indeholder så meget saft, kraft og smag at man tror det er løgn.
Fremgangsmåde
- Iberico Secreto med salt, sort peber, hakket hvidløg og eventuelt friske urter.
- Varm dit sous vide vandbad til 54-56°C (129-133°F) for medium rare. Lad den tilberede i 1-2 timer. Dette vil give Abanico tid til at opnå en jævn intern temperatur og blive ømt.
- Efter sous vide-tilberedning, varm en pande meget højt op med lidt olie. Steg den 1-2 minutter pr side for at opnå en flot gyldenbrun skorpe
- Skær Iberico Abanico i skiver mod fibrene og server straks.
Tips: Denne metode kan også kombineres med andre smagstilsætninger eller marinader, som du foretrækker. God fornøjelse med dit måltid!
Sortfodsgris til døren?
-
French Rack. Iberico
180,00 kr. pr. kg -
Mørbrad (2 styk). Iberico
220,00 kr. pr. Kg. -
Mørbrad (enkelt). Iberico
220,00 kr. pr. Kg. -
Nakke. Iberico
169,00 kr. pr. Kg. -
Pluma. Iberico
350,00 kr. pr. Kg. -
Rib fingers. Iberico
190,00 kr. pr. Kg.