
Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarineret svinekæbe
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet)
Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.
Okse bryst (brisket)
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.
Okse skanke
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.
kød direkte til døren?
-
Cuvette. All American by Steak-out
180,00 kr. pr. kg -
Porterhouse Steak. Greater Omaha Packing
420,00 kr. pr. kg -
Tyksteg. Cabana Las Lilas. Uruguay
170,00 kr. pr. Kg. -
Tyksteg. Black Angus. Nirea
170,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Cabana Las Lilas. Uruguay
200,00 kr. pr. Kg. -
T Bone Steak. Greater Omaha Packing
399,00 kr. pr. kg -
Flødekartofler Original 2 kg. Peka
79,00 kr. -
Hakket oksekød af kødkvæg 15-20%. Sashi Choko. Ca. 750 gram
130,00 kr.