
Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarineret svinekæbe
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet)
Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.
Okse bryst (brisket)
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.
Okse skanke
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.
kød direkte til døren?
-
Ribeye Stykke. Grande Beef. Uruguay
299,00 kr. pr. Kg. -
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 6-7. Diamantina Wagyu
550,00 kr. pr. Kg. -
Chuck Eye Roll mbs 5+. Mollendo Wagyu
250,00 kr. pr. kg -
Ribeye Stykke. Estrela – Brasilien
200,00 kr. pr. Kg. -
Striploin. Estrela – Brasilien
150,00 kr. pr. Kg. -
Culotte. Taurus Gold
240,00 kr. pr. kg -
Striploin. Taurus Gold
250,00 kr. pr. kg -
Ribeye. Taurus Gold
350,00 kr. pr. Kg. -
T bone Steak mbs 6-7. Diamantina Wagyu
550,00 kr. pr. kg