
Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarineret svinekæbe
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet)
Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.
Okse bryst (brisket)
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.
Okse skanke
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.
kød direkte til døren?
-
Culotte Deal. Bermejo. Ca. 3.2 Kg
Vores pris800,00 kr. -
Mørbrad. Bermejo. Argentina
Vores pris399,00 kr. pr. kg -
Striploin. Bermejo. Argentina
NormalprisTilbud225,00 kr.pr. kg -
Cuvette Deal. Ca. 5.2 kg. Ink Wagyu
NormalprisTilbud1.040,00 kr. -
Shell Steak. Purely Grass Fed by Steak-out
NormalprisTilbud199,00 kr.pr. kg -
T Bone Steak. Purely Grass Fed by Steak-out
NormalprisTilbud199,00 kr.pr. kg -
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 6-7. Diamantina Wagyu
NormalprisTilbud550,00 kr.pr. Kg. -
Chuck Roll Stykke mbs 5+. Mollendo Wagyu
Vores pris250,00 kr. pr. Kg. -
Flap Meat. Taurus Gold
Vores pris220,00 kr. pr. kg