Sous vide af Teres Major
Teres Major, det fantastisk møre stykke kød. Med denne simple guide vil du tage Teres Major til det næste niveau.
Fremgangsmåde til sous vide af Teres Major
- Indstil din sous vide til 55 grader Celsius og tilbered i 2-3 timer.
- Efter 2-3 timer Brun kødet af i 1-2 minutter på hver side. Er vejret godt, brug grillen ellers kan en stegepande også gøre det!
- Efter bruning og eventuel røgning, lad din Teres Major steak hvile i et par minutter, inden den skæres ud.
oksekød direkte til døren?
Find sauce og krydderi til kødet
-
Rødvinssauce. Steak Out Private Label. 500 g
Vores pris74,95 kr. -
Glace m/krydderurter. Steak Out Private Label. 500 g
Vores pris84,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 450 ml
Vores pris39,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 230 ml
Vores pris25,95 kr. -
Pommes Frites, Øko 1 kg. Lutosa
Vores pris40,00 kr. -
Johnny’s Yellow Mustard American Style. 190 g
Vores pris26,95 kr. -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
Vores pris80,00 kr. -
Eriks Pebersauce. 230 ml
Vores pris25,95 kr. -
Eriks Trøffel Bearnaise. 170 ml
Vores pris25,95 kr.









