
Sous vide af Teres Major
Teres Major, det fantastisk møre stykke kød. Med denne simple guide vil du tage Teres Major til det næste niveau.
Fremgangsmåde til sous vide af Teres Major
- Indstil din sous vide til 55 grader Celsius og tilbered i 2-3 timer.
- Efter 2-3 timer Brun kødet af i 1-2 minutter på hver side. Er vejret godt, brug grillen ellers kan en stegepande også gøre det!
- Efter bruning og eventuel røgning, lad din Teres Major steak hvile i et par minutter, inden den skæres ud.
oksekød direkte til døren?
-
Teres Major. All American by Steak-out
250,00 kr. pr. kg
Find sauce og krydderi til kødet
-
Rødvinssauce. Steak Out Private Label. 500 g
74,95 kr. -
Glace m/krydderurter. Steak Out Private Label. 500 g
84,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 450 ml
39,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 230 ml
25,95 kr. -
Bearnaise, Øko. Sauce Umami. 180 g
54,95 kr. -
Johnny’s Yellow Mustard American Style. 190 g
26,95 kr. -
Eriks Pebersauce. 230 ml
25,95 kr. -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Wagyu Fedt. 300 gram
Original price was: 285,00 kr..149,00 kr.Current price is: 149,00 kr..