
Sous vide af Flat Iron
Hvis du er på jagt efter et stykke kød, der kombinerer mørhed med en rig smagsprofil, så bør du kaste dig over Flat Iron-udskæringen. Det er den næst møreste udskæring fra oksen, kun overgået af mørbrad. Dette er en sand perle, som du ikke vil støde på hver dag i butikkerne. Her har vi en sous-vide opskrift, der virkelig lader denne udskæring skinne.
Fremgangsmåde
- Sæt din sous vide til 55 grader.
- Vakuumpak steaken, og placer den i sous-vide-badet i 1 time.
- Forvarm en pande eller grill til høj varme. Tilsæt olivenolie.
- Efter at have tilbragt 1 time i sous-vide.
- Brun steaken på den varme pande eller grill i 1-2 minutter på hver side for at opnå en skøn stegeskorpe.
- Lad steaken hvile i et par minutter inden udskæring, og skær den så imod fibrene for den bedste oplevelse.
oksekød direkte til døren?
-
Top Blade/Flat Iron. All American by Steak-out
170,00 kr. pr. kg -
Top Blade/Flat Iron. Greater Omaha Packing
200,00 kr. pr. kg