22. august 2023

Ribeye på panden

Sådan får du nemt, en perfekt tilberedt ribeye på panden

  1. Tag kødet ud fra køl og lad det få naturlig varme inden tilberedning.
  2. Kom rigeligt med salt og peber på begge sider.
  3. Varm din pande op så den er rygende varm. Kom lidt neutral olie på panden og giv bøffen en lækker stegeskorpe. vendes hyppigt ved dette trin.
  4. Når stegeskorpen er på plads fjernes bøffen fra panden og panden bringes ned i temperatur. Så kan du tilføje smør og urter til panden.
  5. Så kommes bøffen tilbage på panden. Vendes igen hyppigt mens den bastes med smør/urter fra panden.
  6. Brug et stegetermometer så du sikrer dig bøffen ikke overtilberedes. 55 grader i kernetemperatur for medium.
  7. Når bøffen er stegt til din ønskede grad af doneness, tag den af panden og lad den hvile fem minutter, så saften kan fordele sig jævnt i kødet.

Når du sætter tænderne i denne saftige ribeye-bøf, kan du glæde dig til mørt kød med en skøn skorpe fyldt med smag. De friske krydderurter og hvidløg tilføjer en fortryllende duft og smag, der gør denne bøfoplevelse helt særlig. Rosmarin, timian og hvidløg er naturligvis valgfrit!

steaks direkte til døren?

preloader