
Ribeye tilberedt med sous vide
Denne Sous Vide-tilberedning vil resultere i en saftig og mørt ribeye med en perfekt tilberedt kerne og den dejligste stegeskorpe. Giv dig selv lov til at lade begejstringen vokse og dele denne unikke smagsoplevelse med dem omkring dig eller spis den hele selv – Bon appétit og velbekomme!

Chuck Flap på grill/pande
Chuck Flap sidder i nakken på oksen og er en utrolig alsidig og ofte flot marmoreret udskæring. Den har en meget dyb oksekødssmag, også for dyb til nogens smag. Den er blandt de mere sjældne udskæringer vi ikke ser særligt ofte. Tilberedning Chuck Flap er utrolig alsidig udskæring og kan som en af de få […]

Ball tip på grill
Følg denne enkle trin for trin guide, og du vil snart forkæle dine smagsløg med en saftig og velsmagende Ball Tip udskæring, der er tilberedt til perfektion på grillen. Bon appétit!

Sous vide af Tomahawk Steak
Hvis du er på udkig efter den ultimative kulinariske oplevelse med en prangende og smagfuld bøf, så er denne Tomahawk Steak sous vide opskrift lige noget for dig! En saftig midte og en knasende skorpe er hvad du får med denne opskrift, og alt sammen er klar på omkring 3 timer. Det er en showstopper, […]

Sous Vide af Brisket
Brisket er genialt at lave i Sous Vide, hvor den lange, temperaturstyrede tilberedning kommer til sin ret, dog vil du mangle røgsmag og den bark man opnår ved lang tilberedningstid i enten en smoker eller en pillegrill. Spidsbryst/brisket kræver lang tilberedning for at blive mørt, men det kan klares i sous vide, og man kan […]

Oksemørbrad i ovn
Når din saftige og smagfulde oksemørbrad er færdigtilberedt efter denne nøje beskrevne opskrift, er det tid til at nyde resultatet. Skær kødet i skiver med en skarp kniv for at afsløre det indbydende indre. Med denne opskrift og vores råd i baghovedet, kan du trygt tilberede en helstegt oksemørbrad i ovnen! Så tag din tid, […]

Okseculotte i ovn
Kernetemperatur på 55-60 grader er kødet rødt/rosa.Kernetemperatur på 60-65 grader er kødet svagt rosa.Kernetemperatur på 65 grader er kødet gennemstegt.Kernetemperatur på over 65 grader kan denne udskæring nemt blive tørt. Brug altid et stegetermometer for at opnå præcis tilberedning. Du kan tilpasse krydderier og urter efter din smag. Husk, at kødets kernetemperatur stiger en smule, […]

3-2-1 metoden
Når vi taler ribs eller spareribs som de populært kaldes, er der typisk 2 forskellige slags udskæringer. De kan så komme fra helt almindelige grise eller fra specielle racer som Duroc eller Iberico. Tilberedning Det er ikke helt ligegyldigt hvordan man tilbereder sine ribs. Om det så er baby back ribs eller St. Louis cut […]

Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand. Ølmarineret svinekæbe Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader. Okse cuvette Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader. Slut temperaturen i […]

Pattegris stegt på rotisseri i ugly drum smoker.
Vi sælger RIGTIG mange af vores små pattegrise og vi hører om et hav af fede måder hvorpå I tilbereder dem. Jeg blev super glad da jeg modtog denne mail fra en af vores gode kunder. Han havde fået den geniale ide at stege grisen på rotisseri over en ugly drum smoker, så her er […]

Grillet Sashi hakkebøf med løg
Eddy René Van Bragt er et kendt navn på den danske BBQ-scene og har optrådt i et hav af TV-programmer med grill i højsædet. Med 2 DM-titler under bæltet er han bestemt ikke en hvem som helst og har været en utroligt kær sparringspartner for mig lige siden vi startede Steak-out i 2015.

Skirt Steak med Chimichurri sauce
Peter er en af vores fantastiske stamkunder og udover at være bidt af amerikansk fodbold (Green Bay Packers er yndlingsholdet), er han også en ivrig konkurrencegriller. Og ikke mindst en meget dygtig en af slagsen. Her begår han sig på holdet Taunting Tailgaters hvor han har været med til at høste en del fine placeringer. […]

Full Packer Brisket
Vi faldt over Christian på en lille dansk BBQ Facebook side ved navn Nielsens Grillside. Her er Christian hyppig afsender af de mest fantastiske videoer der næsten altid giver et godt grin. Derudover er han passioneret konkurrence griller og huserer på teamet BBQ Vikings. Brisket er en af mine favoritretter lavet på grillen. Den er […]