
Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarineret svinekæbe
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet)
Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.
Okse bryst (brisket)
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.
Okse skanke
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.
kød direkte til døren?
-
Short Ribs. USDA Prime. Creekstone Farms
240,00 kr. pr. kg -
Flank Steak. USDA Prime. Creekstone Farms
270,00 kr. pr. kg -
Porterhouse Steak. Greater Omaha Packing
420,00 kr. pr. kg -
T Bone Steak. Greater Omaha Packing
399,00 kr. pr. kg -
Flødekartofler Original 2 kg. Peka
79,00 kr. -
Tyksteg. Aussie Beef by Steak-out
200,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Aussie Beef by Steak-out
250,00 kr. pr. kg -
Potato/Buttermilk Bun. 4 x 95 gram. Jalm & B
Original price was: 89,00 kr..69,00 kr.Current price is: 69,00 kr..