30. august 2023

Heat n’ eat tilberedning

Tilberedning:

Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.

Ølmarinerede svinekæber:

Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.

Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.

Okse cuvette:

Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.

Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.

Okse roast (tykstegsfilet):

Kernetemperatur 59 grader.

Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.

Men kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.

Burn Ends:

Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.

Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperatur.

Okse bryst (brisket):

Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader

Okse skanke:

Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.

preloader