30. august 2023

Heat n’ eat tilberedning

Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.

Ølmarineret svinekæbe

Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.

Okse cuvette

Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.

Okse roast (tykstegsfilet)

Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.

Burn Ends

Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.

Okse bryst (brisket)

Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.

Okse skanke

Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.

kød direkte til døren?

preloader