
Heat n’ eat tilberedning
Tilberedning:
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarinerede svinekæber:
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette:
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet):
Kernetemperatur 59 grader.
Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Men kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends:
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperatur.
Okse bryst (brisket):
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader
Okse skanke:
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.