Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarineret svinekæbe
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet)
Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.
Okse bryst (brisket)
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.
Okse skanke
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.
kød direkte til døren?
-
Baby Back Ribs af okse. Sashi
80,00 kr. pr. Kg. -
Baby Back Ribs, hel kasse. Spanske
65,00 kr. pr. Kg. -
Beef Hammer. Sashi Choko
110,00 kr. pr. Kg. -
Boston Butt. Duroc grisen fra Ladegaard
99,00 kr. pr. kg -
Burgers. 8×200 gram. Sashi
220,00 kr. -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
199,00 kr. -
Butcher paper på rulle. 45cm x 50mtr
99,00 kr. -
Confit de Canard – 1350 g
169,95 kr. -
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 5+. Mollendo Wagyu
700,00 kr. pr. kg