28. august 2023

Grillet Sashi hakkebøf med løg.

Eddy René Van Bragt er et kendt navn på den danske BBQ-scene og har optrådt i et hav af TV-programmer med grill i højsædet. Med 2 DM-titler under bæltet er han bestemt ikke en hvem som helst og har været en utroligt kær sparringspartner for mig lige siden vi startede Steak-out i 2015.

Fremgangsmåde syltet løg

  1. Giv eddike, sukker, salt og peber et hurtigt opkog, og lad det køle af.
  2. Skær top og bund af løget og del det på langs, ”pluk” løget fra hinanden og læg dem i lagen og tilsæt hakket ramsløg.

Fremgangsmåde stegte hvidløg

  1. Pil hvidløgene i småfed, og kom dem i en gryde med koldt vand, giv dem et opkog og hæld vandet fra
  2. Tilsæt nyt koldt vand og kog op igen, hvilket gøres 4 gange.
  3. Lige før servering, smørristes hvidløgene i en alubakke på grillen

Fremgangsmåde løgsauce

  1. Skær løgene ud i halve ringe, og sauter dem af i smørret
  2. Skru ned og tilsæt sukker, balsamico, rødvin og boullion terningen. Lad det simrer til alle løgene er blevet bløde og møre, dette tager ca. 20-25 min.

Fremgangsmåden Bøfferne

  1. Form kødet i 4 store flotte hakkebøffer
  2. Tag bacon rundt om i kanten, krydre med salt og peber
  3. Grill bøfferne af ved direkte varme, og giv dem ca. 5-6 min på hver side
  4. Anret det hele og server evt. nye kartofler ved siden af.

oksekød direkte til døren?

preloader