Grillet Sashi hakkebøf med løg.
Eddy René Van Bragt er et kendt navn på den danske BBQ-scene og har optrådt i et hav af TV-programmer med grill i højsædet. Med 2 DM-titler under bæltet er han bestemt ikke en hvem som helst og har været en utroligt kær sparringspartner for mig lige siden vi startede Steak-out i 2015.
Fremgangsmåde syltet løg
- Giv eddike, sukker, salt og peber et hurtigt opkog, og lad det køle af.
- Skær top og bund af løget og del det på langs, ”pluk” løget fra hinanden og læg dem i lagen og tilsæt hakket ramsløg.
Fremgangsmåde stegte hvidløg
- Pil hvidløgene i småfed, og kom dem i en gryde med koldt vand, giv dem et opkog og hæld vandet fra
- Tilsæt nyt koldt vand og kog op igen, hvilket gøres 4 gange.
- Lige før servering, smørristes hvidløgene i en alubakke på grillen
Fremgangsmåde løgsauce
- Skær løgene ud i halve ringe, og sauter dem af i smørret
- Skru ned og tilsæt sukker, balsamico, rødvin og boullion terningen. Lad det simrer til alle løgene er blevet bløde og møre, dette tager ca. 20-25 min.
Fremgangsmåden Bøfferne
- Form kødet i 4 store flotte hakkebøffer
- Tag bacon rundt om i kanten, krydre med salt og peber
- Grill bøfferne af ved direkte varme, og giv dem ca. 5-6 min på hver side
- Anret det hele og server evt. nye kartofler ved siden af.
oksekød direkte til døren?