Pattegris stegt på rotisseri i ugly drum smoker.
Vi sælger RIGTIG mange af vores små pattegrise og vi hører om et hav af fede måder hvorpå I tilbereder dem. Jeg blev super glad da jeg modtog denne mail fra en af vores gode kunder. Han havde fået den geniale ide at stege grisen på rotisseri over en ugly drum smoker, så her er hans opskrift.
Fremgangsmåde:
- Forbered grisen: Gnub hele pattegrisen, både indvendigt og udvendigt, med det hjemmelavede urtesmør med ekstra salt.
- Forbered briketterne: Fyld en hel Weber optænder med grillbriketter. Når briketterne er glødende, hæld dem over i kulholderen placeret i bunden af din Ugly Drum Smoker.
- Temperaturkontrol: Sikr dig, at smokeren opretholder en stabil temperatur på 110-120 grader. For at gøre dette skal låget være lukket, spjældet i toppen helt åbent, og spjældet i bunden ¾ åbent. Dette skulle give en brændetid på cirka 3 timer.
- Tilbered grisen: Efter at have forberedt både grisen og smokeren, placer pattegrisen på rotisseriet og lad den rotere over briketterne i de nævnte 3 timer.
- Svær og saftigt kød: Når de 3 timer er gået, tilføj nye briketter på begge sider af grisen for at øge varmen. Placer en drypbakke med lidt vand under grisen for at forhindre flammer i at blusse op fra dryppende fedt. Fortsæt stegningen i yderligere 45-60 minutter.
- Tjek og server: Når sværen er blevet sprød og kødet indeni er saftigt og mørt, er grisen klar til at blive serveret. Tag grisen af rotisseriet, lad den hvile et kort øjeblik, og skær den derefter i portioner til servering.
svinekød direkte til døren?
-
Pattegris
110,00 kr. pr. Kg. -
Pattegris – KUN AFHENTNING
110,00 kr. pr. Kg. -
Porchetta af pattegris
110,00 kr. pr. Kg.