Ball tip på grill
Tilberedning af ball tip på grillen – Sådan gør du
- Begynd med at krydre din Ball Tip udskæring på begge sider med salt og peber.
- Tænd din grill. Hvis du bruger en kulgrill, skal du sørge for, at briketterne er godt glødende, før du starter. Hvis du bruger en gasgrill, skal du indstille den til høj varme.
- Så er det tid til at brune din Ball Tip af over direkte varme.
- Når du har fået en flot stegeskorpe tages stegen af grillen mens du instiller/opsætter grillen til indirekte varme. Pas på, at grillens temperatur ikke bliver for høj. Ideelt set skal den holdes på højest 150 grader,
- Kom din Ball tip tilbage på grillen. Og steg den færdig ved indirekte varme.
- Brug et stegetermometer til at overvåge kødets indre temperatur. Når det når en kernetemperatur på 50 grader, er det tid til at tage det af grillen.
- Når du har fjernet stegen fra grillen, skal du lade den hvile i omkring 15 minutter. Her vil kernetemperaturen stige det sidste så du rammer 57-58 grader kernetemperatur. Dette tillader også kødsaftene at fordele sig jævnt i kødet.
- Skær stegen i skiver imod kødfibrenes retning og server.
Følg denne enkle trin for trin guide, og du vil snart forkæle dine smagsløg med en saftig og velsmagende Ball Tip udskæring, der er tilberedt til perfektion på grillen. Bon appétit!
oksekød direkte til døren?
-
Arizona Style – Sukkerfri. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr. -
Beef Hammer. Sashi Choko
100,00 kr. pr. kg -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
199,00 kr. -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Greek Style. Danish BBQ By Boemsen. 140 g
80,00 kr. -
Horny Bacon Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Hot Bastard Rub. Danish BBQ By Boemsen. 180 g
80,00 kr. -
Mad Cow Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Magic Dust. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr.