
OKSEMØRBRAD på grill
Tilberedning af oksemørbrad på grillen
En mør og lækker oksemørbrad kræver minimal forberedelse: Gnid kødet i dine foretrukne urter og krydderier og brun det i et par minutter ved høj direkte varme. Lad herefter oksemørbraden stege ved indirekte varme på grillen. Vend kødet regelmæssigt.
Hold øje med kernetemperaturen for den rette tilberedelse. For et rosa/rødt stykke kød skal kernetemperaturen være 50-53°C, for medium 54-57°C, 58-62°C for medium well til gennemstegt.
Fremgangsmetode
- Gnid oksemørbraden med dine foretrukne urter og krydderier.
- Brun oksemørbraden i et par minutter på alle sider ved direkte varme.
- Flyt oksemørbraden til indirekte varme på grillen, vend kødet regelmæssigt under tilberedningen.
- Hold øje med kernetemperaturen for den ønskede tilberedning
Oksekød direkte til døren?
-
Mørbrad. Bermejo. Argentina
Vores pris399,00 kr. pr. kg -
Mørbrad Deal 4.3 kg. Purely Grass Fed by Steak-out
NormalprisTilbud1.099,00 kr. -
Shell Steak. Purely Grass Fed by Steak-out
NormalprisTilbud199,00 kr.pr. kg -
Mørbrad. Taurus Gold
Vores pris399,00 kr. pr. kg -
Porterhouse Steak. Greater Omaha Packing
NormalprisTilbud420,00 kr.pr. kg -
T Bone Steak. Greater Omaha Packing
NormalprisTilbud399,00 kr.pr. kg -
Mørbrad. Cabana Las Lilas. Argentina
NormalprisTilbud340,00 kr.pr. Kg. -
Mørbrad (enkelt). Iberico
Vores pris220,00 kr. pr. kg -
Mørbrad. Aussie Beef by Steak-out
NormalprisTilbud499,00 kr.pr. kg
Find dit grilltilbehør
-
Trækul. big Lump XXL. 8 kg. Holy Smoke
Vores pris229,00 kr.