FLAP MEAT på Grill/pande
Sådan laver du flap meat på grillen eller panden
Flap Meat behandles lige som flank og kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Flap Meat udskæringen kan være ret stor og bliver højere ind mod midten, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege.
Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut. Denne proces gentager man så indtil man opnår ønsket kernetemperatur (55-58 grader for medium) Husk at skære den på tværs af fibrene
Tilberedning af flap meat
- Brug en pande eller grill.
- Steg kødstykkerne i 1 minut på den ene side.
- Vend kødstykkerne og steg dem i 1 minut på den anden side.
- Tag kødstykkerne af varmen og lad dem hvile i 1 minut.
- Gentag stegning og hvile indtil kødet når ønsket kernetemperatur
- Skær kødet på tværs af fibrene for at sikre mørhed.
oksekød af høj kvalitet, direkte til døren?
-
Flap Meat. Creekstone Farms
270,00 kr. pr. Kg. -
Flap Meat. All American by Steak-out
230,00 kr. pr. Kg. -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.