
FLANK STEAK på grill/pande
Tilberedning:
Da flank steak er et fladt stykke kød er det fremragende at intervalstege. På den måde kan du både få et stykke kød som har en flot stegeskorpe og en ensartet farve hele vejen igennem. Vi anbefaler at stege dem på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut. Denne proces gentager man så indtil man opnår ønsket kernetemperatur (55-58 grader for medium) Husk at skære den på tværs af fibrene ved udskæring.
Sådan gør du
- Brug en pande eller grill
- Tilbered et minut på hver sin side.
- Tag kødet af og lade det hvile et minut.
- Gentag nu step 2 og 3 indtil kødet har en kernetemperatur på 55-58 grader.
- Skære kødet i skriver på tværs af fibrene
oksekød direkte til døren?
-
Flank Steak mbs 5+. Mollendo Wagyu
299,00 kr. pr. Kg. -
Flap Meat. Greater Omaha Packing
279,00 kr. pr. kg
-
Butcher paper på rulle. 45cm x 50mtr
99,00 kr. -
Træpiller. Griller´s Gold Hickory. 9 kg
139,00 kr. -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
199,00 kr. -
Træpiller. Griller´s Gold Charcoal Blend. 9 kg
139,00 kr. -
Trækulsbriketter. 10 kg. EuroBBQ
209,00 kr. -
Træpiller. Griller´s Gold Fruitwood Blend. 9 kg
139,00 kr. -
Træpiller. Griller´s Gold Cherry. 9 kg
139,00 kr. -
Sous Vide 2.0 – Af Karsten Tanggaard
399,00 kr. -
Beach-chair. US Beef
199,00 kr.