![](https://steak-out.dk/wp-content/uploads/strip-steak-stegt-kvadrat-1277x600.jpg)
Entrecote på grill
Sådan laver du den bedste entrecote på grillen – både gasgrill og kulgrill
- Giv kødet en god omgang salt og friskkværnet peber på begge sider. Hellere en tyk bøf til deling end en tynd bøf der er svær at grille ordentligt
- Når grillen er klar, er det tid til at smide bøffen på den varme grillrist. Der skal være godt gang i grillen.
- Lad dem hygge sig på grillen i cirka 2 minutter på den første side, indtil der dannes en god grillskorpe før den vendes.
- Vend kødet og lad den anden side grille i yderligere 2 minutter.
- Er stegeskorpen som ønsket flyttes bøffen til indirekte varme hvor den steges færdig. Når kødet har opnået ønskede kernetemperatur (brug stegetermometer), fjernes det fra grillen og får lov til at hvile i 5 minutter.
Nu er det tid til at servere din perfekt tilberedt entrecote på grillen – et mesterværk af smag og mørhed, der vil glæde både dig selv og dine gæster. velbekomme og god grilning!
Kvalitets bøffer direkte til døren?
-
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 5+. Mollendo Wagyu
700,00 kr. pr. kg -
Cote de boeuf af Ribeye. greater omaha packing
350,00 kr. pr. kg -
Ribeye Steak – Cowboy Cut. Aberdeen Black
400,00 kr. pr. Kg. -
Ribeye Steaks. Aberdeen Black
400,00 kr. pr. kg -
Ribeye Stykke mbs 5+. Mollendo Wagyu
500,00 kr. pr. kg -
Ribeye Stykke. Cabana Las Lilas. Argentina
260,00 kr. pr. kg -
Ribeye stykke. Pampeano
180,00 kr. pr. Kg. -
Ribeye. Greater Omaha Packing
469,00 kr. pr. kg