
Entrecote på grill
Sådan laver du den bedste entrecote på grillen – både gasgrill og kulgrill
- Giv kødet en god omgang salt og friskkværnet peber på begge sider. Hellere en tyk bøf til deling end en tynd bøf der er svær at grille ordentligt
- Når grillen er klar, er det tid til at smide bøffen på den varme grillrist. Der skal være godt gang i grillen.
- Lad dem hygge sig på grillen i cirka 2 minutter på den første side, indtil der dannes en god grillskorpe før den vendes.
- Vend kødet og lad den anden side grille i yderligere 2 minutter.
- Er stegeskorpen som ønsket flyttes bøffen til indirekte varme hvor den steges færdig. Når kødet har opnået ønskede kernetemperatur (brug stegetermometer), fjernes det fra grillen og får lov til at hvile i 5 minutter.
Nu er det tid til at servere din perfekt tilberedt entrecote på grillen – et mesterværk af smag og mørhed, der vil glæde både dig selv og dine gæster. velbekomme og god grilning!
Kvalitets bøffer direkte til døren?
-
Ribeye Roast mbs 5+. Mollendo Wagyu
699,00 kr. pr. kg -
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 5+. Mollendo Wagyu
700,00 kr. pr. Kg. -
Ribeye. Greater Omaha Packing
469,00 kr. pr. kg -
Tomahawk Ribeye Steak. Purely Grass Fed by Steak-out
250,00 kr. pr. Kg. -
Ribeye stykke. Pampeano
199,00 kr. pr. kg -
Cote de boeuf af Ribeye. greater omaha packing
375,00 kr. pr. kg