Sous vide af Teres Major
Teres Major, det fantastisk møre stykke kød. Med denne simple guide vil du tage Teres Major til det næste niveau.
Fremgangsmåde til sous vide af Teres Major
- Indstil din sous vide til 55 grader Celsius og tilbered i 2-3 timer.
- Efter 2-3 timer Brun kødet af i 1-2 minutter på hver side. Er vejret godt, brug grillen ellers kan en stegepande også gøre det!
- Efter bruning og eventuel røgning, lad din Teres Major steak hvile i et par minutter, inden den skæres ud.
oksekød direkte til døren?
-
Teres Major. All American by Steak-out
Vores pris280,00 kr. pr. kg -
Teres Major. Family Farms
Vores pris200,00 kr. pr. kg -
Teres Major. USDA Prime. All American by Steak-out
Vores pris280,00 kr. pr. kg -
Teres Major mbs 5+. Mollendo Wagyu
Vores pris400,00 kr. pr. kg -
Teres major. Greater Omaha Packing
Vores pris280,00 kr. pr. kg
Find sauce og krydderi til kødet
-
Rødvinssauce. Steak Out Private Label. 500 g
Vores pris74,95 kr. -
Glace m/krydderurter. Steak Out Private Label. 500 g
Vores pris84,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 230 ml
Vores pris25,95 kr. -
Pommes Frites, Øko 1 kg. Lutosa
Vores pris45,00 kr. -
Johnny’s Yellow Mustard American Style. 190 g
Vores pris26,95 kr. -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
Vores pris80,00 kr. -
Eriks Pebersauce. 230 ml
Vores pris25,95 kr. -
Kartoffelrøsti m/løgsmag. 1 kg. Lutosa
Vores pris32,00 kr. -
Wagyu Fedt. 300 gram
NormalprisTilbud149,00 kr.












