TOMAHAWK STEAK på Pande/grill
Tilberedning af tomahawk steak
Grundet størrelsen på en Tomahawk (typisk over et kg) griber man den ikke an som en normal bøf. Man skal hellere se den som en steg man skærer i skiver efter endt tilberedning. Den kommer absolut bedst til sin ret hvis man bager den i ovn eller grill ved lavest mulige indirekte varme.
Når så stykket rammer 50 grader i kernetemperatur er det tid til at brune den af på pande/grill.
Bruger du pande kan du med fordel brune den af i smør, rosmarin & hvidløg for ekstra smag.
Fremgangsmetode
- Bag Tomahawk-steaken, indtil den når en kernetemperatur på 50 grader
- Varm en pande eller grill op til høj varme.
- run Tomahawk-steaken hurtigt på alle sider. På panden kan du tilsætte smør, rosmarin og hvidløg for ekstra smag.
- Denne metode sikrer, at Tomahawk-steaken bliver saftig og fuld af smag
kød direkte til døren?
-
Tomahawk Ribeye Steak. Inalca
250,00 kr. pr. kg -
Tomahawk Steak. Black Onyx. Rangers Valley
450,00 kr. pr. Kg. -
Tomahawk. Duroc grisen fra Ladegaard
199,00 kr. pr. Kg.