26. september 2023

T-BONE STEAK på pande/grill

Tilberedning

Vi anbefaler i den grad at gå forsigtigt til værks når man laver en T bone/Porterhouse.
For det skal blive RIGTIG godt kræver det at både filet og mørbrad del er ligeligt tilberedt og det er sindssygt svært at ramme, hvis man kører ved for høje temperaturer.

Helt ideelt bør man bage stykket ved 50 grader i ovn indtil stykket rammer 50 grader i kernetemperatur. På den måde sikrer du at hverken fillet stykket eller mørbradstykket bliver varmere end de 50 grader du bager dem ved.

Herefter brunes stykket af på pande/grill. Bruger du pande kan du med fordel brune den af i smør, rosmarin & hvidløg for ekstra smag. 

Fremgangsmetode

  1. Forvarm ovnen til 50 grader.
  2. Bag T-Bone/Porterhouse i ovnen, indtil kødet når en kernetemperatur på 50 grader.
  3. Varm en pande eller grill til høj varme.
  4. Brun kødet hurtigt på alle sider. På panden kan du tilsætte smør, rosmarin og hvidløg for ekstra smag.
  5. Denne metode sikre at både filet og mørbrad bliver perfekt tilberedt

oksekød direkte til døren?

preloader