
Sous vide af Rib Fingers
Er du på udkig efter en unik måde at tilberede Rib fingers på? Herunder finder du en meget nem måde at lave din de perfekte Rib Fingers.
Fremgangsmåde for sous vide af Rib Fingers
- Indstil din sous vide til 54 grader Celsius.
- Tilbered kødet i 6-8 timer.
- Efter sous vide, Brun dem i 2-3 minutter på hver side for at udvikle en skorpe og forhøje smagen.
svinekød direkte til døren?
-
Swine Shine BBQ Glace. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
65,00 kr. -
Baby Back Ribs. Iberico
79,00 kr. pr. Kg. -
Revelsben. Duroc grisen fra Ladegaard
145,00 kr. pr. kg -
Johnny’s Barbeque Buddies. BBQ Sauce Original. 315 g
36,95 kr. -
Baby Back Ribs, hel kasse. Spanske
65,00 kr. pr. kg -
Short Ribs. Sashi
170,00 kr. pr. Kg. -
St. Louis cut Ribs Kit. Ca. 5 kg. All American by Steak-out
Original price was: 735,00 kr..655,00 kr.Current price is: 655,00 kr.. -
St. Louis cut Ribs. Hel kasse Ca. 17 kg. All American by Steak-out
Original price was: 2.100,00 kr..1.680,00 kr.Current price is: 1.680,00 kr.. -
St. Louis cut ribs. Ca. 3.3 kg – 2 sider. All American by Steak-out
Original price was: 400,00 kr..350,00 kr.Current price is: 350,00 kr..