
Sous vide af Rib Fingers
Er du på udkig efter en unik måde at tilberede Rib fingers på? Herunder finder du en meget nem måde at lave din de perfekte Rib Fingers.
Fremgangsmåde for sous vide af Rib Fingers
- Indstil din sous vide til 54 grader Celsius.
- Tilbered kødet i 6-8 timer.
- Efter sous vide, Brun dem i 2-3 minutter på hver side for at udvikle en skorpe og forhøje smagen.
svinekød direkte til døren?
-
Swine Shine BBQ Glace. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
Vores pris65,00 kr. -
Baby Back Ribs. Iberico
Vores pris79,00 kr. pr. kg -
Revelsben. Duroc grisen fra Ladegaard
Vores pris145,00 kr. pr. kg -
Træpiller. Griller´s Gold Competition Blend. 9 kg
Vores pris139,00 kr. -
Johnny’s Barbeque Buddies. BBQ Sauce Original. 315 g
Vores pris36,95 kr. -
St. Louis cut Ribs Kit. Ca. 4.5 kg. All American by Steak-out
NormalprisTilbud645,00 kr. -
St. Louis cut Ribs. Hel kasse Ca. 17 kg. All American by Steak-out
NormalprisTilbud1.680,00 kr. -
St. Louis cut ribs. Ca. 3 kg – 2 sider. All American by Steak-out
NormalprisTilbud320,00 kr. -
Butcher paper på rulle. 45cm x 50mtr
NormalprisTilbud99,00 kr.