Sous vide af SHORT RIBS (Tværreb)
Søger du en metode til at perfektionere tilberedningen af Short ribs? Dette kødstykke er kendt for sin fyldige og kraftige smag, og i denne opskrift benytter vi sous vide efterfulgt af en kort, men intens bruning. Denne kombination resulterer i Shortribs, der er uovertrufne i mørhed og rig på smag.
Short ribs bliver på dansk kaldet tværreb
Fremgangsmåde for sous vide af short ribs og tværreb
- Indstil din sous vide-maskine til 55 grader
- Drys Shortribs med salt og peber og kom den i sous vide posen
- Nedsænk posen i det opvarmede vandbad og tilbered i 48 timer.
- Efter 48 timer, Tænd grillen og få den meget varm. Tilføj røgflis for ekstra smag, hvis ønsket.
- Fjern Shortribs fra posen og tør dem af. Grill dem i 2 minutter på hver side for at udvikle en skorpe og dyb grillsmag.
- Servering: Server straks, gerne med dit favorit tilbehør.
oksekød direkte til døren?
-
Short Ribs. Sashi
160,00 kr. pr. Kg. -
St. Louis cut ribs. Ca. 3.3 kg – 2 sider. All American by Steak-out
350,00 kr. -
Butcher paper på rulle. 45cm x 50mtr
99,00 kr. -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
199,00 kr. -
Smokenhagen Signature Rub. Danish BBQ By Boemsen. 250 g
80,00 kr. -
Short Ribs. Inalca
160,00 kr. pr. kg -
Short Ribs. Creekstone Farms
200,00 kr. pr. kg -
9 Peber Symfoni. Ankerkraut. 160 g
89,00 kr. -
Tennesee Teardown. Ankerkraut. 200 g
89,00 kr.