
Ribeye på grillen
Sådan laver du den lækreste ribeye på kulgrill og gasgrill
- Der skal være fuldt varme på grillen, så der kan komme en god sprød stegeskorpe. Hellere en tyk bøf til deling end en tynd der er svær at stege
- Placer kødet på grillen og grill i 2 minutter på hver side eller indtil du har en flot stegeskorpe.
- Er stegeskorpen på plads flyttes bøffen til indirekte varme hvor den steges færdig. Brug stegetermometer så du har styr på kernetemperatur. 55 for medium.
- Når ønsket kernetemperatur er nået tages bøffen af grillen og får lov at hvile 5 minutter. Server og nyd din perfekt grillede ribeye-steak!
Med denne simple opskrift vil du helt sikkert imponere dine smagssanser eller dine gæster. Så tænd grillen, følg trinene og lad den møre og saftige ribeye komme til sin ret. God fornøjelse og velbekomme!
oksekød direkte til døren?
-
Chuck Eye Roll mbs 5+. Mollendo Wagyu
250,00 kr. pr. kg -
Trimmings. Greater Omaha Packing
300,00 kr. pr. kg -
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 5+. Mollendo Wagyu
700,00 kr. pr. Kg. -
Ribeye. USDA PRIME. All American by Steak-out
499,00 kr. pr. kg -
Ribeye Steaks 2 stk. Greater Omaha Packing
490,00 kr. pr. kg -
Ribeye Stykke mbs 5+. Mollendo Wagyu
800,00 kr. pr. kg -
Ribeye. Greater Omaha Packing
469,00 kr. pr. kg -
Tomahawk Ribeye Steak. Purely Grass Fed by Steak-out
250,00 kr. pr. kg -
Ribeye stykke. Pampeano
199,00 kr. pr. Kg.