25. september 2023

SHORT RIBS, OKSE på Grill

Short Ribs er en af de helt store klassikere fra det amerikanske BBQ køkken. Det er en udskæring som kræver lang tids tilberedning og masser af kærlighed, men så modtager du også en belønning af de helt store! Det meget rige og fede kød kan trække en ordentlig omgang røg, salt og peber!

Her er det ingen skam at bede om hjælp. Short Ribs kræver lang tilberedning ved 110 grader. Nogle af vores erfarne konkurrence grillerer bruger gerne op mod 8 timer på at tilberede Short Ribs. Det er nødvendigt for at få dem møre, ellers får man simpelthen ikke nedbrudt bindevæv etc.

Tilberedning af okse short ribs på grillen

  1. Krydring generøst med salt og peber. Du kan også tilføje dine foretrukne BBQ-krydderier.
  2. Placer short ribs på grillen/smokeren og sørg for, at de udsættes for rigelig røg under tilberedningen.
  3. Lad Short Ribs tilberede i op til 8 timer. Det er vigtigt at opretholde en konstant temperatur på 110 grader.
  4. Ved severing skær Short Ribs i individuelle ben

Ekstra tip

  • Vores go to guy for Short Ribs er Danmarks allerskarpeste BBQ Blogger, Sven Nielsen fra Boemsen.com.
    Her finder du hans forskellige guides til Short Ribs: Se her

oksekød direkte til døren?

preloader