
OKSEFILET på grill
Tilberedning af hel oksefilet/striploin på grillen
Forbered din oksefilet (hedder en striploin i vores verden) ved at fjerne sener og andre urenheder, der måtte forekomme. Herefter kan du med fordel marinere kødet med din foretrukne blanding af urter og krydderier. Brun stegen af på grillen på alle sider til der til der kommer en god stegeskorpe. Grill dernæst kødet færdigt ved lavere indirekte varme indtil du opnår den ønskede kernetemperatur. lad kølet hvile 20 minutter inden du skærer ud.
For en rosa/rød oksefilet skal kernetemperaturen være 52-54°C, medium skal være 55-58°C, 59-62°C for medium well-gennemstegt.
Fremgangsmetode
- Fjern sener og andre urenheder fra oksefileten og mariner kødet med din foretrukne blanding af urter og krydderier.
- brun oksefileten af på alle sider ved direkte varme for at opnå en god stegeskorpe.
- Grill derefter kødet ved lavere indirekte varme indtil den ønskede kernetemperatur opnås.
- Lad kødet hvile 20 minutter inden udskæring.
Ekstra tip
- Brug altid stegetermometer til at sikre den rigtige kernetemparatur
Oksekød direkte til døren?
Find krydderi og sauce
-
Aioli Bacon Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
65,00 kr. -
Arizona Style – Sukkerfri. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr. -
Blood 65 ml. Hostile Hotsauce
125,00 kr. -
Burger Sliced Agurker. Zelected Foods. 540 gram
54,95 kr. -
Chili Cheese Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
65,00 kr. -
Chuchum Chili Mayo. 250 ml.
34,95 kr. -
Chuchum Original Red Chili Paste. 270 ml.
49,95 kr.
-
Okse Griller Sashi. Ca. 1 kg – 10 styk
Original price was: 210,00 kr..180,00 kr.Current price is: 180,00 kr.. -
Culotte. Taurus Gold
240,00 kr. pr. kg -
Mørbrad. Taurus Gold
399,00 kr. pr. kg -
Striploin. Taurus Gold
250,00 kr. pr. kg -
Ribeye. Taurus Gold
350,00 kr. pr. kg -
Porterhouse Steak. Greater Omaha Packing
420,00 kr. pr. kg -
T Bone Steak. Greater Omaha Packing
399,00 kr. pr. kg -
Hanging Tender. Sashi
170,00 kr. pr. kg -
Texas Style Beef. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.