25. september 2023

INSIDE SKIRT på grill/pande

Inside Skirt kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Inside Skirt udskæringen kan være ret lang, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege.

Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut. Denne proces gentager man så indtil man opnår ønsket kernetemperatur (55-58 grader for medium) Husk at skære den på tværs af fibrene ved udskæring

Fremgangsmetode

  1. Steg dem i 1 minut på den ene side.
  2. Vend og steg dem i 1 minut på den anden side.
  3. Fjern kødet fra varmen og lad det hvile i 1 minut.
  4. Fortsæt med at stege, vende og hvile indtil kødet når den ønskede kernetemperatur på 55-58 grader for medium.
  5. Skær kødet på tværs af fibrene for at opnå optimal mørhed.

oksekød direkte til døren?

preloader