![](https://steak-out.dk/wp-content/uploads/culotte_omaha_1-2-900x600.jpg)
Culotte tilberedt med Sous Vide
En simpel opskrift for at tilberede culotte ved brug af sous vide, fulgt af slutbruning på en pande eller grill. Sous vide metoden sikrer, at du får et jævnt tilberedt og saftigt resultat.
Fremgangsmåde
- Forvarm sous vide maskinen til 55°C.
- Tilsæt eventuelt andre valgfrie krydderier eller urter.
- Placer culotten i en vakuumpose og sørg for at fjerne så meget luft som muligt.
- Placer posen med culotten i sous vide-beholderen.
- Tilbered ved 55°C i 5-6 timer.
Slutbruning
- Forvarm din grill til høj varme, eller opvarm en pande over medium-høj varme.
- Fjern culotten fra posen og tør den let med køkkenpapir.
- Brun culotten på pande eller grill, indtil den har fået en lækker, gylden skorpe (cirka 1-3 minutter på hver side).
Når du følger denne opskrift, er du garanteret en culotte, der er jævnt tilberedt, utroligt saftig og fyldt med smag. Sous vide-teknikken tager hånd om den lange tilberedning, mens den hurtige bruning på pande eller grill gør en verden til forskal. En perfekt måde at fremhæve kvalitetskød på.
oksekød direkte til døren?
-
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Culotte. All American by Steak-out
250,00 kr. pr. kg -
Culotte. Cabana Las Lilas. Argentina
220,00 kr. pr. kg -
Culotte. greater Omaha Packing
270,00 kr. pr. kg -
Lammeculotter. Purely Grass Fed by Steak-out
189,00 kr. pr. Kg. -
Mad Cow Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.