
OUTSIDE SKIRT på pande/grill
Outside Skirt kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Outside Skirt udskæringen kan være ret lang, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege.
Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut. Denne proces gentager man så indtil man opnår ønsket kernetemperatur (55-58 grader for medium) Husk at skære den på tværs af fibrene ved udskæring.
Tilberedning af outside skirt
- Ved pladsmangel på grillen eller paden opdel udskæringen i ensartede stykker.
- Steg stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut.
- Gentag processen frem til en kernetempertur på 55-58 grader.
- Skær den på tværs af kødbibrene
oksekød direkte til døren?