
Chuck Flap
Tag Chuck Flap ud af køleskabet og lad det hvile i 30 minutter til en time før tilberedning.
Sous Vide fremgangsmåde
- Forvarm sous vide maskine til 55°C.
- Kom Chuck Flap i vakuum- eller Ziploc-pose.
- Tilbered i 3-4 timer ved 55°C (1 time for steaks).
- Husk at brune af på pande eller grill efterfølgende
Et lille ekstra tip
- Vores lille twist med en specialbladet krydderimix sørger for, at dette klassiske kød bliver alt andet end ordinær.
Oksekød direkte til døren?
-
Flap Meat. Taurus Gold
Vores pris220,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Aussie Beef by Steak-out
Vores pris250,00 kr. pr. Kg. -
Flap Meat. Cabana Las Lilas. Argentina
NormalprisTilbud200,00 kr.pr. kg -
Flap Meat mbs 5+. Mollendo Wagyu
Vores pris400,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. All American by Steak-out
Vores pris260,00 kr. pr. kg -
Chuck Flap. Greater Omaha Packing
Vores pris245,00 kr. pr. Kg. -
Flap Meat. Greater Omaha Packing
Vores pris289,00 kr. pr. kg
-
Chili Cheese Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
Vores pris65,00 kr. -
Aioli Bacon Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
Vores pris65,00 kr. -
Sweet Onion Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
Vores pris65,00 kr. -
Swine Shine BBQ Glace. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
Vores pris65,00 kr. -
Classic BBQ Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 425 ml
Vores pris65,00 kr. -
Texas Style Beef. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
Vores pris80,00 kr. -
St. Louis cut Ribs Kit. Ca. 4.5 kg. All American by Steak-out
NormalprisTilbud645,00 kr. -
Magic Dust. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
Vores pris80,00 kr. -
Magic Fries. Danish BBQ By Boemsen. 240 g
Vores pris80,00 kr.