
Sous vide af T-Bone
Fremgangsmåde for sous vide af T-bone
- Forbered Krydderiblanding: Bland salt, peber, røget paprika, hvidløgspulver og løgpulver sammen i en lille skål.
- Indstil din sous vide-maskine til 55 grader Celsius.
- Brug gerne friskkværnet sort peber og den forberedte krydderiblanding.
- Tilbered kødet i 2-3 timer. Omkring 10 minutter før din steak er klar, forvarm en pande over høj varme eller tænd for din grill.
- Brun nu kødet til den perfekte stegeskorpe
kvalitets bøffer direkte til døren?
Find krydderi og sauce til kødet
-
Arizona Style – Sukkerfri. Danish BBQ By Boemsen. 200 g
80,00 kr. -
Blood 65 ml. Hostile Hotsauce
125,00 kr. -
Burger Sliced Agurker. Zelected Foods. 540 gram
54,95 kr. -
Cherry Habanero 250 ml. Hostile Hotsauce
89,00 kr. -
Chuchum Original Red Chili Paste. 270 ml.
49,95 kr. -
Classic BBQ Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 250 ml
33,00 kr. -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
Eriks Bearnaise. 230 ml
25,95 kr. -
Eriks Bearnaise. 450 ml
39,95 kr.