
Sous vide af Flap Meat
Flap Meat, en udskæring så mør og fyldt med smag, at den nærmest smelter i munden. Også kendt som bavette, er dette kød et must-try for alle, der elsker den rige smag af okse.
Fremgangsmåde
- Indstil din sous vide til 55 grader.
- Valgrigt, men flap meat går godt med hakket hvidløg, rosmarin eller timian, salt og peber.
- Tilbered kødet 2-3 timer. Når dette er opfyldt. Forvarm en pande eller grill til høj varme.
- Brun Flap Meat på den varme pande eller grill i cirka 2-3 minutter på hver side.
- Skær kødet på tværs af fibrene, og server det straks.
oksekød direkte til døren?
-
Flap Meat. Aussie Beef by Steak-out
250,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Family Farms.
190,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Cabana Las Lilas. Argentina
170,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Greater Omaha Packing
279,00 kr. pr. kg -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.