
Sous vide af Rib Fingers
Er du på udkig efter en unik måde at tilberede Rib fingers på? Herunder finder du en meget nem måde at lave din de perfekte Rib Fingers.
Fremgangsmåde for sous vide af Rib Fingers
- Indstil din sous vide til 54 grader Celsius.
- Tilbered kødet i 6-8 timer.
- Efter sous vide, Brun dem i 2-3 minutter på hver side for at udvikle en skorpe og forhøje smagen.
svinekød direkte til døren?
-
Rib fingers. Iberico
150,00 kr. pr. kg
-
Swine Shine Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 250 ml
Original price was: 55,00 kr..25,00 kr.Current price is: 25,00 kr.. -
Baby Back Ribs Kit. Iberico
79,00 kr. pr. kg -
Super Deal BBQ Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 4 x 250 ml
Original price was: 220,00 kr..99,00 kr.Current price is: 99,00 kr.. -
Revelsben. Duroc grisen fra Ladegaard
145,00 kr. pr. kg -
Johnny’s Barbeque Buddies. BBQ Sauce Original. 315 g
36,95 kr. -
Baby Back Ribs, hel kasse. Spanske
65,00 kr. pr. kg -
St. Louis cut Ribs Kit. Ca. 5 kg. All American by Steak-out
Original price was: 735,00 kr..635,00 kr.Current price is: 635,00 kr.. -
St. Louis cut Ribs. Hel kasse Ca. 17 kg. All American by Steak-out
Original price was: 2.100,00 kr..1.680,00 kr.Current price is: 1.680,00 kr.. -
St. Louis cut ribs. Ca. 3.3 kg – 2 sider. All American by Steak-out
Original price was: 400,00 kr..350,00 kr.Current price is: 350,00 kr..