
Chuck Flap
Tag Chuck Flap ud af køleskabet og lad det hvile i 30 minutter til en time før tilberedning.
Sous Vide fremgangsmåde
- Forvarm sous vide maskine til 55°C.
- Kom Chuck Flap i vakuum- eller Ziploc-pose.
- Tilbered i 3-4 timer ved 55°C (1 time for steaks).
- Husk at brune af på pande eller grill efterfølgende
Et lille ekstra tip
- Vores lille twist med en specialbladet krydderimix sørger for, at dette klassiske kød bliver alt andet end ordinær.
Oksekød direkte til døren?
-
Flap Meat. Cabana Las Lilas. Argentina
170,00 kr. pr. kg -
Chuck Flap. Greater Omaha Packing
245,00 kr. pr. kg -
Flap Meat. Greater Omaha Packing
279,00 kr. pr. kg -
Cowboy Coffee Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.
-
Swine Shine Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 250 ml
Original price was: 55,00 kr..25,00 kr.Current price is: 25,00 kr.. -
Baby Back Ribs Kit. Iberico
79,00 kr. pr. kg -
Super Deal BBQ Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 4 x 250 ml
Original price was: 220,00 kr..99,00 kr.Current price is: 99,00 kr.. -
Texas Style Beef. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr. -
St. Louis cut Ribs Kit. Ca. 5 kg. All American by Steak-out
Original price was: 735,00 kr..635,00 kr.Current price is: 635,00 kr.. -
Magic Fries. Danish BBQ By Boemsen. 240 g
80,00 kr. -
Butcher paper med tryk. Rulle 45cm x 50mtr
Original price was: 249,00 kr..199,00 kr.Current price is: 199,00 kr.. -
Classic BBQ Sauce. Danish BBQ By Boemsen. 250 ml
Original price was: 55,00 kr..33,00 kr.Current price is: 33,00 kr.. -
Pig Powder Pork Rub. Danish BBQ By Boemsen. 220 g
80,00 kr.