
Heat n’ eat tilberedning
Udgangspunktet ved alle følgende opskrifter er at det er fra optøet stand.
Ølmarineret svinekæbe
Kommes i gryde sammen med skyen fra posen. Gennemvarmes og tilsættes fløde, så der bliver en god sovs.
Slut temperatur i kæbe stykkerne skal være 80 grader.
Okse cuvette
Cuvetten varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Slut temperaturen i cuvetten skal være højst 59 grader.
Okse roast (tykstegsfilet)
Kernetemperatur 59 grader. Varmes ca. 40-50 min i ovnen ved 160 grader.
Kernetemperaturen må ikke overstige 59 grader.
Burn Ends
Lægges i fad og varmes ca. 25-35 min i ovn/grill ved 180 grader. de sidste 5 minutter kan tilsættes din yndlings BBQ Sauce.
Burnt ends er færdige når de rammer 78 grader i kernetemperaturen.
Okse bryst (brisket)
Varmes ca. 45 min i ovnen ved 180 grader eller indtil slut temperatur 78 grader.
Okse skanke
Opvarmes ca. 90 min i ovnen ved 180 grader indtil kernetemperatur på 80 grader.
kød direkte til døren?
-
T Bone Steak. Greater Omaha Packing
399,00 kr. pr. kg -
New York Strip Steak bone in. Greater Omaha Packing
275,00 kr. pr. kg -
Striploin Steak 1 stk. All American by Steak-out
300,00 kr. pr. kg -
Ribeye, halv. USDA PRIME. All American by Steak-out
499,00 kr. pr. kg -
Striploin, halv. USDA Prime. All American By Steak Out
350,00 kr. pr. kg -
Flødekartofler Original 2 kg. Peka
79,00 kr. -
Hakket oksekød af kødkvæg 15-20%. Sashi Choko. Ca. 750 gram
105,00 kr.