Shoulder Clod mbs 5+. Mollendo Wagyu
MarkedsprisTilbud130,00 kr.pr. kg
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 29....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 29. januar. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du en hel Shoulder Clod med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
En shoulder Clod (Bovklump) består af flere muskler og er en udskæring der kræver noget tid. Prøv at tilberede det som Brisket (Brisket er rasende dyrt for tiden) eller langtidssteg den til Pulled Beef. Det smager fuldstændig vanvittigt!
Udskæring: Wagyu Shoulder Clod (bovklump)
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.











