
300,00 kr. pr. Kg.
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 16....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 16. marts. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
Hel Ribeye steg på ben fra fantastiske Carima. Europæisk kødkvæg i verdensklasse der færdiggøres i Italien hos vores gode samarbejdspartner.
Super flot fin-nistret marmorering og masser af smag. Varen tørmodnes minumum 20 dage på ben og herefter modnes videre i vakuum.
Kan helsteges eller skæres til Cote de Boeuf.
Du skal regne med at ca. for hver 800-1000 gram stykket vejer er der et ben.
Der er fedt og ben på denne vare. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Ribeye stykke med 3-4 ben.
Født i: EU
Opvokset i: EU
Opskåret og modnet i: Italien
Udskæring: Ribeye stykke med 3-4 ben.
Født i: EU
Opvokset i: EU
Opskåret og modnet i: Italien