Dekorativ udfyldt baggrund

Mørbrad Mollendo Black. Heat n´Eat by Steak-out

Vores pris400,00 kr. pr. kg

Holdbarhed

Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...

Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.

Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Skal det være nemt? Vi har afpudset, krydret og sous videt en mørbrad fra Chilenske Mollendo Black. Du skal blot tø op, lune & servere.

NB: Det er IKKE fra deres Wagyu serie.

Dyr: Okse.

Udskæring: Mørbrad

Kornfodret minumum 200 dage.

Født i: Chile.

Opvokset i: Chile.

Slagtet i: Chile.

Sous Vide behandlet & indfrosset i: DK
Heat n´eat by Steak-out er vores serie af Sous Vide tilberedte varer, så du kan slappe af i køkkenet og blot læne dig tilbage og høste gæsternes anprisninger.