Hel and Sous Vide. Heat n´Eat by Steak-out
Vores pris50,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
Vi har gjort alt arbejdet, du skal blot tø op, lune i ovnen & servere!
Her får du en helt and der er sous vide behandlet.
Heat n´Eat er vores serie af Sous Vide behandlede varer der faktisk giver dig tid til gæsterne
Tø anden op. Så kan du partere den, krydre den og lægge den i et ovnfast fad. Skindet kan pensles med lidt andefedt og bages herefter i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.
Sous Vide behandlet and
Født/opvokset/slagtet i: Ungarn
Sous vide behandlet & indfrosset i: DK
Født/opvokset/slagtet i: Ungarn
Sous vide behandlet & indfrosset i: DK
Heat n´eat by Steak-out er vores serie af Sous Vide tilberedte varer, så du kan slappe af i køkkenet og blot læne dig tilbage og høste gæsternes anprisninger.









